Åpner i høstferien

Mandag den 30. september kl. 12:00 åpner Esape Room-spillet i og rundt Skredderhytta på Storeheia. Da inviterer Flekkefjord biliotek og FOT til feiring med store og små. På programmet står:

  • Minitale
  • Snorklipping
  • Gratis pølser
  • Quiz

Ta med venner og familie for en morsom dag ute! Klarer du å løse mysteriet?

Hva går spillet ut på?

Escape Room-spillet bygger på en historie der den kunstige intelligensen "MAMMA" truer med å overta ungdommenes vilje og få dem til å slutte å lese bøker. Spillerne må løse gåter for å finne et hemmelig bibliotek i skogen og bli dets voktere.


Sindre Strøm har jobbet med dette i over et år. "Vi tror vi har satt sammen et spennende konsept der vi kombinerer teknologi med tur i skogen og fysisk aktivitet. Kombinasjonen av filmer, QR-koder og et utfordrende spill tror vi vil engasjere ungdommen," sier idéskaperen i en pressemelding. 

Åpent og gratis

Det koster ingenting å spille. Etter åpningen kan du spille akkurat når du har lyst. Målet med prsjektet er blant annet bedre folkehelse. 

 

Hvor finner jeg Skredderhytta?

Skredderhytta er lettest å nå fra Flekkefjord sentrum. Da finner du trappene opp til Lilleheia fra Hollenderbyen og følger skiltingen videre. Det er også mulig å gå fra Søyland skole.

Turbeskrivelse - Søyland skole 

Turbeskrivelse - sentrum

Dersom du vil besøke flere Dagsturhytter, har Agder Fylkeskommune en god oversikt. De alle fleste hyttene har Escape Room-spillet. 

Oversikt over hyttene med turbeskrivelse