Det er Flekkefjord kommune som inviterer til Dialogkonferanse. På agendaen finner vi blant annet foredrag med Marco Elsafadi. Han er kanskje mest kjent som toppidrettsprofil og som vinner av Mesterenes Mester på NRK, men har også utmerket seg med sitt engasjement for barn og unge.  

- Marco skal inspirere og utfordre oss på vår rolle som lokalsamfunn, i barn og unges liv, forteller frivlligsentralens Marianne Hafte. Hun er en del av gruppen som organiserer arrangementet, sammen med representanter fra lag og foreningslivet.  

ALLEMED-dugnad: Samarbeid for inkludering

I tillegg til foredrag, vil deltakere bli loset gjennom en “ALLEMED-dugnad”. Dette er ikke en dugnad med maling og feiekost, men en diskusjon på gruppenivå hvor deltakere skal jobbe oss gjennom konkrete problemstillinger.  

- Målet med dugnaden er å skape en felles forståelse av utfordringer og å finne ideer for hva som skal til for å få alle med i fritidsaktivitet lokalt i Flekkefjord. Det handler om å forebygge utenforskap, utdyper Marianne Hafte.   

Lag og foreninger, politikere og en rekke ansatte i kommunen får i disse dager invitasjon på e-post, men alle som er engasjert i tematikken er velkommen. Påmeldingsfristen er satt til 4. oktober.  

- Alle lag og foreninger oppfordres på det sterkeste til å stille med både styret og aktivitetsledere. Vi vil gjerne at de tar med seg litt større ungdommer også, sier Marianne.  

Praktisk informasjon

Meld deg på her
 
Påmeldingsfrist: 4. oktober  

Tid og sted 
Flekkefjord Sparebank Arena, klokken 17:00 den 10. oktober