Det ble rekord for årets TV-aksjon, både nasjonalt og lokalt i Flekkefjord. Innbyggerne og næringslivet i Flekkefjord samlet inn godt over 630 000,- kroner til Barnekreftforeningen, som skal bygge familiehus for barn med alvorlig sykdom og deres familie.

- Totalt hadde vi nok nærmere 120 bøssebærere i sving på søndag, det er kjempebra. Det er tydelig at mange ønsket å bidra, forteller politisk koordinator og leder for TV-aksjonen i Flekkefjord, Lisa Elina Stålesen. 

- Det er ikke gitt at man klarer å mobilisere så mange mennesker til frivillig innsats, men uten dem blir det ingen aksjon. De fortjener en enormt stor takk, sier Lisa videre. 

På vegne av aksjonskomiteen retter hun også en spesiell takk til Flekkefjord sparebank som lånte ut lokalene sine og stilte med tellemannskap, og Eivind Reisvaag Sunde som tok på seg oppdraget med å ringe rundt til bedriftene i kommunen. 

Det ble samlet inn 210 000,- kroner i rene kontanter, med Vipps inkludert samlet bøssebærere inn 356 133,- kroner. På toppen av det ga næringslivet 78 000,- kroner.

Se alle innsamlingsresultatene for Flekkefjord nedenfor. Resultatene oppdateres fortløpende.

 

Var du ikke hjemme under aksjonen? 

Du kan fortsatt vippse ditt bidrag til 2133.